PDA

View Full Version : Go Cruise GPS



axylf
22nd January 2010, 10:13 AM
Hi all,

has anyone worked out had to add topo maps to teh go cruise gps unit that was offered by Aldi a little while back?

mlenser
22nd January 2010, 12:35 PM
There is no way to add Topo maps to the original navigation software in the Go Cruise but I would be surprised if it couldn't run OziExplorer CE with "Festy maps" or any of the other compatible topo maps available for Ozi.
I don't have one but I'd start Googling about it. I have my HP navigator set up so I just stick in an SD card and do a reset. When it boots its in Windows Explorer and I browse to the OziCE executable and start it that way. I like that option as I make no changes to my navigator so don't effect the warranty.

axylf
22nd January 2010, 12:50 PM
Thanks for that reply mlenser, admittedly i'm a bit of a noob when it comes to changing around software and what not, but OziCE seems to be recommended by most, so I really appreciate your reply ! Cheers !