PDA

View Full Version : TMC on S Series



captpocketoad
22nd December 2008, 05:40 PM
Hello all,
I am looking for some information on the TMC cradle for the S Series Navmans (the S50 and S80). Has anyone purchased one of these yet?

What came with your package and what "activation" was required?

Did your device have TMC loaded, ie the program was there in your menu, and you needed the cradle and software or activation code to enable it or did Navman send out the cradle and a DVD/CD with the program to load?

The reason is I have a S90i that should be TMC ready but the activation code has done little so far, speaking to Navman tech support they were too busy getting the guidance system for some missile strikes into Whateverstan hiding the Teletubies than to help this year, so I am thinking the cradle may assist.

Thanks
Captpocketoad.

NotLostDave
23rd December 2008, 04:50 PM
My TMC only started working after a unload/reload of the maps - the download put on and registered the TMC data files

D.

captpocketoad
29th December 2008, 10:01 AM
Yeah, mine just come on and on the very edge of the reception area at that.
The radio reception must be on dial up. :confused

Captpocketoad
Navman S90i with (now working) TMC