PDA

View Full Version : OzTopo 2.1b



Michael
3rd February 2009, 05:38 PM
OzTopo have released a new patch to fix a few minor glitches.
Including working with MapSource 6 15 3 & being able to see lakes in the Combined Layer on a PC.
If you own a copy of 2.1 it is worth going to:
http://www2.gpsoz.com.au/oztopo/downloads/
& downloading the 21b setup.exe patch.

disco_owner
24th February 2009, 11:49 AM
thanks Michael

downloaded the OztopoV2.1b and installed it , Currently I have Ver 6.12.4 in mapsource , so does this mean I can now successfully update to latest ver mapsource ?

Michael
24th February 2009, 03:25 PM
I am running 6.15.3, no probs with OzTopo, or any of my other vector maps.

Gee_You Patrol
24th February 2009, 07:26 PM
Michael are you running Vista or Windows XP, mine won't work

disco_owner
24th February 2009, 08:44 PM
I had issues running Oztopo V2.1 running on Mapsource 6.15.3 , actually issues was an understatemt , It wasn't running at all. so I downgraded it back to what I had 6.12.4 . I was/am running Windoze XP.

Michael
25th February 2009, 05:19 AM
I am running XP, the patch needs to be run on a clean install before OzTopo is opened.

Try uninstalling OzTopo completely thru Windows Control Panel.

If you know what you are doing, open the registry & check all references to OzTopo are removed from the Garmin/MapSource/Products section.

Reinstall 6.15.3, open it to see it works OK without OzTopo. Then close it.

Do a clean install of OzTopo 2.1 - Do not open MapSource yet.
Put the patch Oztopo_21b_Setup.exe into the OzTopo folder, then double click to run it.

Should then be safe to open MapSource.