PDA

View Full Version : traffic on MIO c520



donkarnash
22nd February 2009, 02:18 PM
Hi,
I have a mio C520 and have recently ruined it by installing the latest 2008 upgrade. The maps are crazy...i was once told to go straight when the road was a left only turn.

I have two qquestions:

the traffic button is not active even after I have put the key. Is that subscribed feature ?????

second question:

can I install garmin or some other GPS on my mio to get a better map ???? :sick3

Wahroonga Farm
22nd February 2009, 05:27 PM
Plenty of discussion on the more than tragic Mio 2008 and options in these threads.

http://www.gpsaustralia.net/forums/forumdisplay.php?f=151.

Not sure about your traffic question. :sick3

donkarnash
28th February 2009, 05:41 AM
thanks for your reply. I want to know if I can get rid of mio map and maybe install some other map s/w on the device. I don't know what was wrong with me that I chose to buy mio - obviously not thinking.